A hirdetők figyelmébe

Hirdetni szeretne az általam szerkesztett oldalakon?
Önnek most nincs más teendője, mint választani a hirdetési lehetőségek közül és elküldeni a hirdetésért az Ön által javasolt árat (Ft/hónap formában) a
lap.huszerkeszto@gmail.com e-mail címre.

A kreatív anyagot  (banner+link) a hirdetőnek kell elkészíttetnie.

Az oldalon csak legális hirdetések helyezhetők el!

A fizetés történhet átutalással vagy barter megállapodás keretében.

Mivel sokszor egyidőben futnak be a bannerhely foglalások, ezért azé az elsőbbség, akinek a kitöltött szeződése előbb érkezik vissza hozzánk. (Megértésüket köszönjük!)


Néhány szó a Startlap-ról:

A Startlap, a holland Startpagina mintájára 1999. májusában indított portál. A 18-49 éves korosztály által leglátogatottabb oldal (Szonda Ipsos ? GFK Hungária Nemzeti Médiaanalízis 2003 II-III. negyedév), és a Medián Webaudit statisztikái alapján is az ország leglátogatottabb nyitóoldala, és második (!) leglátogatottabb oldala.
A Startlap célja, hogy az internetezőket a lehető legegyszerűbb módon eljuttassa a legjobb és leghasznosabb hazai és külföldi oldalakra. Aloldalait a Startlap munkatársaival együttműködő, többszáz független szerkesztő készíti. Oldalán, ill. aloldalain megjelenő hirdetése nagyobb hatékonyságot jelent a szokásos hirdetési formákkal szemben, mivel az oldalra ellátogatók egy, a lap nevében foglalt speciális terület iránt érdeklődnek, így ők az Ön célcsoportja.